El xiquet malèfic

Hi havia una vegada en un abocador d’un poble molt bonic, un xiquet va decidir agafar un cabàs de brossa per tirar-ho en mig del carrer. La seva mare va dir que si ho feia contaminaria el medi ambient, però el xiquet no va fer ni cas. La seva mare li va advertir de que portaria conseqüències. El xiquet en un tres i no res va agafar la bossa, la va trencar i la va llançar al carrer. Els de l’ajuntament del poble van vore al xiquet llançar la bossa i li van fer una foto, li la van ensenyar a la mare del xiquet. La mare es va posar a plorar del disgust que li havia entrat, i va castigar al xiquet . La mare va pensar en un castic i va decidir portar-lo al abocador per a que treballara ahi durant una setmana. El xiquet no li va agradar el castic però es el que li tocava fer. Ell va estar dia i nit en el abocador amb les rates que hi vivien en el lloc. La seva mare estava molt contenta de que el xiquet haguera aprés la lliçó.

Autor: Oliver Llopis
Curso: 5º y 6º de primaria
Colegio: Escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *