Ella i les seues amigues

Hi havia una vegada una xiqueta anomenada Elia que vivia en un poblet molt xicotet anomenat Orxeta. A la xiqueta li agradava molt reciclar i un dia va anar al pantà d’Orxeta d’excursió, i com estava molt brut, se’n va anar a sa casa a per bosses de brossa. Com sa mare no la va deixar, l’endemà va anar i va començar a netejar. El pantà és molt gran i a la xiqueta no li va donar temps a arreplegar-ho tot. Va cridar a les seues amigues Alma, Aitana i Àfrica. A elles els ho va costar però amb temps i paciència ho van aconseguir. L’ajuntament estava molt content amb elles, sobretot amb Elia i com ho van fer tan bé, l’alcalde va demanar que anaren a l’escola del poble a explicar per què és tant important reciclar. Les seves mares estaven molt contentes amb elles i se les van emportar de viatge.

Autor: Carla Ortuño
Curso: 5º y 6º de primaria
Colegio: Escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *