És bo reciclar

Hi havia una vegada un grup d’amics que feien maldats com fer-li mal a la naturalesa i a les persones.

Un dia van anar al contenidor de vidre per a agafar botelles i tirar-les a les cases dels afores del poble. Van ser i van començar a tirar botelles contra les finestres, portes i parets de les cases. Quan van acabar eren les dotze de la nit i clar, a eixes hores els pares dels xiquets estaven dormint, per això van haver de adormir l’aire lliure amb tota la brutícia que hi havia en el cape de llandes, chicles,…, que havien tirat ells mateixos per no reciclar. Eixa mateixa nit la van passar molt malament i per això van saber tot el dany que havien fet a les persones i a la naturalesa. llavors, van arreglar tots els desastres que havien fet i van començar a reciclar.

Autor: Marcos García
Curso: 5º y 6º de primaria
Colegio: Escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *