El superheroi del reciclatge

Hi havia una volta un poble menut on havien diferents contenidors de reciclatge pero ningú sabia per a que aprofitaven on devien de posar cada cosa. Un dia un xiquet es va quedar mirant els contenidors i li va pregunta a sa mare per que la gent hi havien tants i per a que era cada un. Com sa mare ni va poder contestar, va decidir que era hora de que tot el mon aprenguera , així que va cridar al super heroi del reciclatge que va vindre volant com un cohet perque reciclar és molt important. ReciclaMan va reunir a tot el poble i va explicar que:

paper al blau, envasos al groc, vidre al verd, orgànic al negre. I a partir d’aquell dia tot el mon va començar a reciclar.

 

Autor: Pau Lacalle Ribes

Curso: 1º de primaria

Colegio: CEIP Benimantell – Benimantell

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *