Vaig a parlar del reciclatge

El meu carrer és el carrer de l’alegria. Hi ha sis cases obertes, tenim una relació molt bonica amb els veins, és especial. Sempre compartim els plats més bons de cada casa: Modesta amb les ametles garrapinyades… Emilia amb els mintxos… Paco el falafel… Pepe el vi, ma mare productes típics del pirineu, Empar i Carlos els ous de Terel·la, Cor les plantes i Tomás i el grup ens fan la música. Cada casa té un farrat on posem les restes orgàniques que ens sobren. Un dia a la setmana porta el cotxe fins al carrer i pita… pi…pi…piiiiii!! Tots els veïns trauen el que tenen de la setmana i posen dins del cotxe. És un bon moment!!! Tots sabem que és per un bon fet. Jo espere impacient aquest dia de la setmana i m’encanta acompanyar a ma mare fins a Terel·la, on tenim un troç de terra al costat de la font i fem una gran horta.

En un racó, depositem tota la materia orgànica del veinat. L’any que ve, això serà el compost que serà l’abono de la terra que ens donarà els fruits i els aliments que compartim amb la gent del meu carrer. Per a mi, el reciclatge és aprofitar i donar-li que tenen totes les coses, traurem profit i compartir.

 

Autor: Aruka Tarancón Castilla

Curso: 4º de primaria

Colegio: CEIP Benimantell – Benimantell

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *