La botella i el cartó

Un cartó que es va perdre per el contenidor de vidre va coneixer a una botella de cristal i li va dir que s’havia perdut, doncs la botella li contestà que li ajudaria a trobar a la seua familia. La botella es preguntava que feia un cartó al seu contenidor. Va pasar la nit i va eixir el sol i els dos amics van agafar una motxilla amb menjar i sen van anar a buscar a la familia del cartó al seu contenidor, però estava buit. Doncs el cartó es va posar a plorar de pena i la botella li va dir: no et preocupes, trobarem a la teua familia. De repent, la botella va vore el camió del cartó i li va dir al cartó: Mira! Ahí han d’estar els teus familiars. I el cartó va dir: corre, anem! I cridava… Pare, Mare, Germanet, on esteu? I ells van dir: Cartonet, estem açí. Puja amb nosaltres. El cartó i la botella van pujar al camió i es van mirar i va dir el cartó: Com esteu? Estava perdut i gràcies a la meua amiga la botella vos he trobat.

FI

 

Autor: Laia Brotons Ponsoda

Curso: 2º de primaria

Colegio: CEIP Benimantell – Benimantell

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *