El Càstic

Una vegada en un poble anomenat Orxeta un grup d’amics anaven pel carrer. De sobte van vore a dos xiquets que volien cremar un contenidor de reciclatge i així la brossa eixiria volant i s’embrutaria el carrer. Al dia següent la gent no sabia que havia passat. Els únics que ho sabien eren el grup, però no van poder dir res per que els dos xiquets eren més majors que ells.

Al dia següent el grup va fer un treball que anava sobre el reciclatge i li ho van ensenyar a tota la gent del poble però els dos xiquets seguien anant a la seua i encara que van vore que la gent del poble estava enfadà van seguir fent bogeries. El grup estava molt trist i no sabia que fer però de sobte van tindre una idea. La idea era gravar-los i fer que tota Orxeta sapiguera que passava pels carrers i qui ho feia i així els dos xics tindrien el seu càstic.

Autor: Hanen Benoualdih

Curso: 5º y 6º de primaria

Colegio: Escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *