El reciclatge

Era se una vegada una preciosa xiqueta que no reciclava, i un dia volia entrar a la seva casa però no podia ja que tenia la casa plena de brossa i va decidir tirar-la en les papereres que tocaven. Després d’un mes el poble on vivia, estava tot ple de floretes i arbres. Però un dia hi van trobar una casa plena de brossa, van descobrir que vivia una dona major que tenia gats. Li van dir que se n’anara a passejar una hora i ella se’n va anar i les demés van decidir que netejarien la casa i al tornar la velleta la seva casa estava més que preciosa.

Per això, es important reciclar. A més d’ajudar el medi ambient t’ajudes a tu.

Autor: Aina Llinares
Curso: 5º y 6º de primaria
Colegio: Escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *