El pont de fusta

Hi havia una vegada una xiqueta, Maria que vivia en un poblet que es deia Orxeta i els xiquets es passaven el dia jugant pel poble, però un dia va anar al pontet de fusta i no sabia tornar i es va tindre que quedar en el riu .

La mare estava desesperada i va cridar al 112. La xiqueta es va tindre que anar al riu per a poder peixcar per a menjar i el 112 va cridar al FBI i van anar a buscar pistes per les cases i van trobar fotos en la casa del carrer Major de Emilio.

Però Maria va fer molta bruteja en el riu i el FBI la va encontrar. La xiqueta tenia un trauma i la gent del poble la va ajudar a reciclar el pontet de fusta i la xiqueta va estar molt feliç del poble i els ho va donar les gracies.

Autor: Pepe Senabre

Curso: 5º y 6º de primaria

Colegio: escola Orxeta (Orxeta)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *